nl | en Zoeken Menu

Onze oplossingen

Mercury is de meest flexibele kredietverzekeraar in de markt. Met een ervaren team in risicoanalyse en het creëren van passende verzekeringsoplossingen, hebben wij een sterke basis opgebouwd om altijd een geschikte risico- en polisstructuur op te zetten die past bij uw risicobeleid en behoefte. Van traditionele omzetpolissen tot Top Up polissen, geselecteerde debiteuren oplossingen, gesyndiceerde programma’s en andere speciale risico oplossingen, Mercury heeft de oplossing voor u.

Ground Up Dekking

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen financiële verliezen als gevolg van wanbetaling door uw klanten? Kredietverzekering  helpt u het kredietrisico te beperken en uw cashflow onder controle te houden

Mercury kan een traditionele polis voor de gehele omzet aanbieden die het risico van non betaling op facturen voor al uw klanten dekt. Onze polisvoorwaarden kunnen aangepast worden aan de betalingsafspraken die u met uw klant maakt en sluit naadloos aan op uw eigen creditmanagement procedures. Wij hebben ook een brede selectie van speciale voorwaarden die toegevoegd kunnen worden aan uw polis om te zorgen dat het gehele traject van order tot cash verzekerd is.

Top Up Dekking

Heeft u een kredietverzekering, maar wordt uw groei beperkt omdat uw Eerste Verzekeraar u onvoldoende dekking biedt voor uw belangrijkste klanten? Met een Top Up polis kunnen wij u voorzien van aanvullende dekking om de tekorten bij uw Eerste Verzekeraar aan te vullen.

Kredietverzekeraars kunnen beperkt zijn in de dekking die ze kunnen bieden op uw klanten, vanwege een rating gedreven risicobeleid of simpelweg omdat ze de capaciteit voor andere klanten hebben gebruikt.

Onze Top Up oplossing biedt u een flexibele polis die de voorwaarden van de Eerste Verzekeraar kan volgen. Op die manier kunt u met vertrouwen handelen, wetende dat u uw creditmanagement procedures niet hoeft aan te passen en volledig gedekt bent in geval van non betaling.

Wij onderscheiden ons van andere Top Up verzekeraars door altijd onze eigen risicoanalyse uit te voeren, met de mogelijkheid om de kredietlimiet van uw Eerste Verzekeraar te overschrijden.

Geselecteerde Debiteuren

Bij Mercury kunt u zelf bepalen welke klanten u wilt verzekeren. Traditionele kredietverzekeraars bieden enkel volledige omzet verzekering aan met de verplichting om al uw klanten te verzekeren, ook al wilt u misschien alleen uw grootste klanten of exportklanten verzekeren. Wij bieden u de mogelijkheid om de risico’s te selecteren die u wilt verzekeren om kosten en impact op de bedrijfsvoering te beperken.

Onze geselecteerde debiteuren polis is een flexibele oplossing waarin u gedurende de polisperiode vrij bent om de afnemers die u verzekert te wijzigen. Wij begrijpen dat uw handel dynamisch kan zijn en bieden u de benodigde flexibiliteit.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Neem contact op met ons sales team en wij bespreken uw behoefte in detail om tot een passende oplossing te komen.